Details Samsung Galaxy Tab cashback actie

Er werd afgelopen week melding gemaakt van een cashback actie voor de Galaxy Tab. Aangezien ik de Galaxy Tab vreselijk duur vind (in vergelijking met bijvoorbeeld de iPad, of een willekeurig ander tablet), is dit natuurlijk wel interessant, aangezien de Galaxy toch wel hele goeie specs heeft.

Het is alleen wel zoeken naar de details en voorwaarden van de aktie. Alleen al voor de voorwaarden moet je je registeren. Om anderen de moeite te besparen, hier de details die ik heb kunnen vinden:

De algemene voorwaarden van de aktie. De actie wordt omschreven als een "promotioneel kansspel", de trekking vindt plaats door een "onafhankelijk derde". Echter, iedere deelnemer heeft recht op de cashback. Voor zover ik kan zien valt er niet echt iets te winnen.

De actie loopt van 15 december 2010 tot 15 januari 2011. De cashback kan aangevraagd worden tot en met 31 januari 2011.

De actie is gelding voor producten die in Nederland gekocht zijn; "De Samsung Galaxy Tab is alleen verkrijgbaar bij BelCompany, bol.com Capi, Coolbleu, Dixons, Hi, KPN, Media Markt, Staples/Office Center, Telfort, Telefoonkopen.nl, The Phonehouse, T-Mobile en Vodafone". Of je de cashback krijgt als je de tab ergens anders koopt is dus niet zeker.

De aktie bestaat uit €150,- (incl. BTW) cashback, een lederen case en een bluetooth headset.

Bij deelname aan de aktie moet je het IMEI nummer van je tab invoeren.

Wat tot slot wel opvalt is dat de ("officiële") deelnemende winkels rond de € 750,- incl. BTW vragen voor het tablet (dus € 600,- na de cashback). Je kan het tablet echter ook voor ruim € 600,- kopen, maar ik weet niet of je dan aanspraak kan maken op de cashback.

Last updated 19 april 2013 10:11 | filed under tablet, android, opinie, advies, nieuws
comments powered by Disqus